Profiel

Na een lange weg van lichamelijke klachten, operaties, en chronische pijn, begon ik een zoektocht naar nieuwe zingeving.
Bij een cursus ‘levenskunst’ in het Tibetaans Instituut te Huy in 2007 vond ik rust en vrede met mijn situatie. De omgeving, de mensen, het centrum en de leer waren in harmonie met elkaar. Ik was geraakt door het onderricht van de drie Lama’s: door hun warmte, vriendelijkheid en wijsheid. Zij onderwezen o.a. over het verschil tussen pijn en lijden. Hier ligt de oorsprong van een nieuwe weg voor mij. Pijn heeft een plaats gekregen en ik heb mijn voeding en leefstijl aangepast. Mijn leven is weer in balans.
 
In 2008 heb mijn beroep als fysiotherapeut weer opgepakt. Ik wilde ook mijn ervaring en verdieping delen en volgde een opleiding in Ayurveda om cliŽnten te ondersteunen in hun helingsproces. Deze heb ik afgesloten in december 2017.
Vanaf januari 2018  werk als ayurvedisch therapeut. Mijn nadruk ligt op het geluk en welzijn van de mens met chronische pijn/stress, met mijn eigen (deskundige) ervaring en Ayurveda als kennis en bron van inspiratie.

Lees verder >>